HAHAHAHAHAHAH!! :D :D :D

idag har vi filmdag i skolan (vilket vi hade igår oxå, men...) jag, ebba, veronika, ellinor och miranda är i grupp och gör en film om två tjuvar som rymmer från fängelset, jag har lila afro-peruk och aladin hatt och ebba har sverige mössa, rånarluva och snurriga glasögon. miranda har kort grå  peruk och stora tant-glasögon ;) ;)

har typ nt haft nån rast idag alls men vi har inte gjort så mkt jobbiga saker direkt ;) :)

men nu ska vi nog börja igen! -.- ;)

hej svejs!!! <3 <3 :) :*

GLAD PÅSK! :D


bloggpaus!

nu äre påsklov och jag kmr nt ha tid att gå in på datan så jag tar en liten bloggpaus, skriver kanske nått om jag har tid, men annars kmr jag nog nt att göra de! :D

just nu rider jag varje dag, och det går faktiskt väldigt bra! har inte ramlat av (peppar, peppar, ta i trä) :)

hej svejs! <3 <3

Länkar! :D

http://martinvarnamnet.blogg.se
http://undins.blogg.se
http://ebbisbebis.blogg.se
http://beccoandebbis.blogg.se
http://ameb.blogg.se

gå in på alla!! <3<3

hurra, hurra! :D

idag fyller jag år! (14) fick en asa bra mascara av min syster + en snygg tröja, fick en kniv, ett underlägg, en vas, blommor, 500 kr att handla kläder för på lite olika märken av mamma och en till present som jag inte fått än! :D :D

TAAAAAAAAAACK
!!!!!!


ååh guud... :(

jag känner mig som värsta bonden... fett mobbad för att man bor på en ö... har filmdag och killen som var här skulle beskriva en film man kunde göra om möja, det var typ att man åkte på en flakmoppe och åker förbi konsum och vinkar till alla som bor här son typ "fiskar Lasse" och "tant Åsa" :O bara för att vi inte bor i stan.. ;)

VERONIKA!! :D :D

VERONIKA ÄR SNÄLL!!  :D :D :D :D :D :D :D :D :D

jahapp..

då sitter man här i skolan då alldeles ensam (nästan, ellinor kom nyss) idag ere bokbåt och filmdag som gäller, kan väl bli kul .. :)
OTTO och DOUGLAS har namsdag idag tror jag, så gratta dom :D :D

men nu orkar jag inte skriva mer

hej svejs! <3<3


prov.. ;)

hade nyss prov, engelska, om frihetskämpar, det var fett nice för man behövde inte plugga, det var ett bokprov så vi hade ett häfte med alla svaren i, det var bara att hitta dom :D :D men nu ska jag fortsätta med "Dead Poet's Society"

heh dåå! <3 <3 :D

tråååååååk.... :O

ååh jag har inget att göra! hoppas att man kan komma på nått snart... :/ kanske att man ska göra lite på bildanalysen som ska in om typ 3 veckor... ;)
hej svejs!! <3 <3

franska... :/

sitter i skolan och har franska.. håller på med possesiva pronomen och ska skriva massa meningar.. men man får inte klaga för det är ju kul ibland och man kan ju inte ha roligt jämt ;) men nu ska jag fortsätta så jag kan bli klar

hej svejs! <3<3

Gästbloggning! :D

hej hej hej hej hej hej hej :D :D :D :D :D :D :D
nu har JAG!! :D fixat sabinas design klart ;) jag 'r bääst ;) HHAHAHAHAH !! :)
men nu ska vi ha matte :) PUSS
//EBBBA :D :D :D :D ♥♥

äntligen!! :D

jag mår så himla bra när det är vår! sett massa med blommor, krokus, tussilago, blåsippor, vintergäck, snödroppar, "violer" och några blå/vita blommor. :D bäckarna porlar oxå och solen skiner så nu får man väl gå ut och hoppas på att man ser sin andra fjäril för i år.. ;)

Solen skiner, inga sura miner!

Hej svejs! <3 <3

dagen har varit...

idag va ja på djurö o hade fysik prov, gick nog ganska bra, men man vet ju aldrig... ebba har nästan gjot klart min design, ska bara få bort det rosa runt inläggen sen är den helt klar! :) men nu har jag lite annat att göra..

hej svejs! <3 <3


Heeej! :D

Heeej heeej nu har jag skaffat min egna blogg som ni ser, men jag tänker inte komma igång ordentligt fören min design är fin! ;) men förhoppningsvis blir det snart (a)
Hej svejs! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0